Tepelné čerpadlo Vzduch - Voda "Samsung"

13.11.2023

SAMSUNG EHS HT QUIET R32 nejtišší jednotky

  • Vysoká teplota vody za málo elektrické energie
  • Velmi velmi velmi nízká hlučnost
  • Estetický a moderní design

Výkon jednotek 8, 12 a 14kW

Vysoká teplota teplé vody

Nové tepelné čerpadlo EHS Mono HT Quiet je schopno trvale zásobovat domácnost horkou vodou pro vytápění o teplotě až 70 °C1. Díky tomu může být vhodnou náhradou plynových kotlů, které poskytují vysokou teplotu výstupní vody. Díky zesíleným dílům a rozšířené olejové drážce může nový spirálový kompresor stlačovat chladivo při mnohem vyšším tlaku, zatímco technologie rychlého vstřikování zvyšuje průtok chladiva. Kompresní poměr se tak zvýšil z 13 na 17.2

Tichý provoz

Tepelné čerpadlo EHS Mono HT Quiet, poháněné kombinací inovativních technologií ke snížení hluku, je vybaveno 4krokovým tichým režimem, díky čemuž pracuje tiše s hladinami hluku pouhých 35 d(BA)3.

Prémiový design

Vylepšete vzhled venkovního prostoru s prémiovým designem venkovní jednotky. Tmavě šedá mřížka a šasi zajišťují, že jednotka hladce splyne s mnoha moderními budovami a jejich okolím. Šikmá mřížka pomáhá skrývat před zrakem vnitřní části4. Výška venkovní jednotky je přibližně 1 m.

Spolehlivý výkon při nízkých teplotách

Pracuje se 100% topným výkonem5 při teplotách až do -25 °C. Zvětšený tepelný výměník předává více tepla najednou a nový spirálový kompresor stlačuje chladivo pod vyšším tlakem, takže spolehlivě pracuje i při nízkých teplotách. Navíc, když se jednotka vypne nebo dojde k poruše, ohřívač ochrany proti zamrznutí a řízení ochrany proti zamrznutí zabrání zamrznutí a prasknutí PHE a vodovodního potrubí*.

*Například pokud tepelné čerpadlo přestalo pracovat po dobu 60 minut při venkovní teplotě 3 °C, čerpadlo na straně vodovodního potrubí je nuceně spuštěno, aby se zabránilo zamrznutí vody ve vodovodním potrubí.

Energetická úspornost

Naše tepelné čerpadlo EHS využívá řadu pokročilých technologií, které umožňují optimalizovat vaši spotřebu elektrické energie. Tepelné čerpadlo Samsung EHS Mono HT Quiet patří do třídy SCOP* energetické účinnosti A+++, funguje tedy s vysokou úrovní účinnosti.**

*SCOP = sezónní koeficient výkonu. **SCOP A+++ = na základě sezónního koeficientu výkonu (SCOP) pro 35 ⁰C. Na základě testování definovaného normou EN14825. Může se lišit v závislosti na konfiguraci systému, teplotě a skutečných podmínkách používání.

Snadná instalace a integrace s aplikací SmartThings

Díky snadnému přístupu k bočnímu panelu jsou venkovní jednotky navrženy s ohledem na snadné nastavení a následný servis. Jednotku lze dálkově ovládat pomocí aplikace SmartThings*, která vám umožňuje sledovat spotřebu energie i teplotu vnitřních místností a odtékající vody, zapnout/vypnout jednotku a upravit nastavení, a to kdykoli a kdekoli.

*Je vyžadováno připojení k síti Wi-Fi a účet aplikace Samsung SmartThings.

1 Výstupní teplota vody při venkovní teplotě v rozmezí -15 až +43 °C. Výsledky se mohou lišit v závislosti na skutečných podmínkách použití.
2 Kompresní poměr = výtlačný tlak / sací tlak. Na základě vlastního testování venkovní jednotky EHS Mono HT Quiet ve srovnání s běžnou venkovní jednotkou EHS.
3 Na základě interní analýzy. Hladina hluku se měří ve vzdálenosti 3 m od venkovní jednotky v bezdozvukové komoře při venkovní teplotě 7 °C. Výsledky se mohou lišit podle environmentálních parametrů a individuálního použití.
4 Na základě pohledové výšky 1700 mm a pohledové vzdálenosti 1 m.
5 Poměr účinnosti výkonu vytápění oproti vstupupnímu napájení (elektřina). Interně testované za laboratorních podmínek založených na EN 14511, výsledky mohou lišit v závislosti na skutečných podmínkách využití

Navrhneme společně takový projekt,
který bude repektovat vaše přání a představy.
Naším cílem je vytvořit systém, který bude pracovat za vás
a bude dlouhodobě funkční.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ
zpracováním osobních údajů